‘Kadınlar üretimde de aktif olmalı’

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.

‘Kadınlar üretimde de aktif olmalı’

Kadın Meclisi’nin Yürütme Kurulu üyelerilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Cevriye Coşkun Kayış, kadınların özgür bir birey olmaları konusunda gönüllülerle birlikte yıl boyunca yaptıkları çalışmaları Başkan Bozbey’e aktararak, bu kapsamda eğitim, atölye ve sergiler düzenlediklerini söyledi. 

“ÇAĞDAŞLIK ADIMINDA KADININ ROLÜ BÜYÜK”

Duyarlılıklarından ve çalışmalarından dolayı Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi’ne teşekkür eden  Bozbey de, kadının yaşamın her anında var olması gerektiğine dikkat çekti. Kadının, sadece tüketimde değil, üretimde de mutlaka aktif olması gerektiğini vurgulayan Bozbey, “Kurum olarak Nilüfer’deki kadın dernekleriyle işbirliği yaparak, onları hem üretime teşvik ediyoruz hem de ekonomik anlamda kazanç elde etmelerini sağlıyoruz. Çağdaş medeniyet seviyesine yükselmemizde kadının önemli bir rolü var. Bu yönde yapacak daha çok işimiz var” ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X