Karaca zirvede tek başına: 1-0

Bursa ekibi, deplasmanda Somaspor’u 88’de Abuzer Gaffar’ın attığı golle geçti. Liderliğini sürdüren lacivert siyahlılar, maç fazlasıyla takipçisi Nazilli Belediyespor’la arasındaki puan farkını 4’e çıkardı.

Karaca zirvede tek başına: 1-0

TFF 3. Lig 3. Grup’ta liderlik koltuğunda oturan Karacabey Belediyespor, zirve yarışında yer alan ligin yeni ekibi Somaspor’u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Soma Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibine oranla daha etkili bir oyun sergileyen Bursa ekibi, aldığı galibiyetle zirvedeki yerini korudu. Mücadelenin ilkyarısında rakip sahada daha fazla gözüken lacivert siyahlılar, son dakikada Said Can’la net bir fırsattan yararlanamadı. Bu dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Said Can, topu filelere gönderemedi ve ilkyarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

İYİCE RAHATLADI

İkinci yarıda da istekli bir oyun sergileyen Karacabey Belediyespor, yine de pozisyon üretmekte zorlandı. Bu devrenin başında kalesinde gördüğü pozisyonlarda Hasan Kaya gole izin vermezken, Bursa ekibi, evsahibinde Ali’nin 64’te kırmızı kart görmesiyle iyice rahatladı. Bu dakikada sonra rakip sahada daha fazla gözüken lacivert siyahlılar, pozisyonlar da buldu. 84’te Abuzer’in attığı gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmazken, aynı futbolcu 88’de takımını öne geçirdi. Golcü oyuncu bu dakikada rakip fileleri havalandırırken, başka golün olmadığı maçtan 1-0 galip ayrılan Karacabey Belediyespor, zirvede rahatlarken, 15. haftada maç fazlasıyla takipçisi Nazilli Belediyespor’la arasındaki puan farkını 4’e çıkardı.

STAT: Soma Atatürk

HAKEMLER: Can Cengiz (**) Şafak Nalbantoğlu (**) Özgür Tolga Özcan (**)

GOL: Dk. 84 Abuzer Gaffar

SARI KARTLAR: Abuzer Gaffar, Hasan Güleryüz, Sergen, Ömer (Karacabey B.)

KIRMIZI KART: Dk. 64 Ali (2. sarı karttan) (Somaspor)

SOMASPOR: Ömer (**) Melih (**) Muhsin (*) (Dk. 90 Burak) Muammer (*) (Dk. 89 Bedirhan) Onur (**) Ali (**) Yusuf (**) Üzeyir (**) Ouzhan (*) Hayri Mert (*) (Rk. 70 Çağlayan **) Mehmet (**)

KARACABEY BELEDİYESPOR: Hasan Kaya (***) Hasan Güleryüz (***) Onur (**) Rasimcan (***) Ömer Faruk (**) Gökhan (***) Sergen (***) Muhammet (**) (Dk. 69 Ömer **) Said Can (**) (Dk. 80 Ahmet *) Oğuz (***) Abuzer Gaffar (***) (Dk. 89 Berk)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X