Karakolluk olmuşlardı! Olay görüntüler…

Sermiyan Midyat, kendisinden 16 yaş küçük olan sevgilisi Sevcan Yaşar’la karakolluk olmuştu. İddiaya göre Sevcan Yaşar, sevgilisinden fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle ayrılma kararı almıştı. Bu iddialar ardından Sermiyan Midyat’tan da bomba görüntüler geldi.

Karakolluk olmuşlardı! Olay görüntüler…

Geçtiğimiz yıllarda da adı darp olaylarına karışan oyuncu Sermiyan Midyat, sevgilisi Sevcan Yaşar’la karakolluk olmuştu. Sevcan Yaşar, fiziki ve psikolojik şiddet gördüğü için Sermiyan Midyat ile yollarını ayırmıştı. Sevcan Yaşar, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle oyuncu sevgilisi Sermiyan Midyat’tan şikayetçi olmuştu.

Sevcan Yaşar’ın iddiaları henüz tazeliğini korurken Sermiyan Midyat cephesinden de suçlamalar geldi.

serghgmiyanfo4444444

Sermiyan Midyat, Sevcan Yaşar tarafından darp edildiğini iddia etti.

popohohohohohohohoh

Darp raporu alan Midyat, kavga sonrası vücudunda oluşan izlerin fotoğrafını çekti.

ssfsdermiyanfoto11111

Hatta tartışmalar sonrasında Sevcan Yaşar’ın ‘taşınacağım’ demesinin üzerine Sermiyan Midyat’ın da ‘evet artık taşın lütfen’ demesinin ardından ayrılığın gerçekleştiği öne sürüldü.

sermghfiyanfo5555555

Sermiyan Midyat konuyla ilgili ilk açıklamasında ise “Bir kadına bir fiske vurmam söz konusu değil. Ben âşık oldum, karım olmasını istedim. 2 aydır aynı evdeydik ama olmadı. Şikayetçi olmuş, ifademi verdim. ‘Şiddete uğradım’ diyor ama darp raporu yok. Çünkü böyle bir olay yok” demişti. (Uçankuş)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X