Kaza geçiren makyözü için bağış çağrısı yapması tepki çekti

Kozmetik milyoneri Kylie Jenner’ın kaza geçiren makyözü Samuel Rauda’nın 120 bin dolar tutan tedavi masraflarını karşılamak yerine yardım kampanyasına 5 bin dolar gönderip bağış çağrısı yapması tepki çekti.

Kaza geçiren makyözü için bağış çağrısı yapması tepki çekti

Ünlülerle olan yakın ilişkisi ile tanınan Samuel Rauda, hızlı giden otomobilden yola fırladığı trafik kazasından ağır yaralı halde kurtuldu. Başta Kylie Jenner olmak üzere Bebe Rexha, Ava Max ve Pia Mia gibi isimler 26 yaşındaki makyaj sanatçısı için geçmiş olsun dileklerini paylaştı.

Ancak Rauda’nun ailesi, sanatçının beyin ameliyatı için gerekli olan 120 bin doları ödeyemeyeceklerini açıklayarak bir yardım kampanyası başlattı.

NINTCHDBPICT000642825084

Dünyada kendi servetini edinen en genç milyarder (Self-Made Billionaire) olan Kylie Jenner, kampanyaya 5 bin dolar ile katıldı ve bağış çağrısı yaptı.

Serveti 900 milyon dolar olan Jenner’ın tedaviyi üstlenmek yerine düşük bir bağış yapması tepkilere neden oldu.

NINTCHDBPICT000642825072-1

Jenner gibi birçok ünlü isim de yardım etmek yerine bağış kampanyasının linkini paylaşmakla yetindi. Buna rağmen Samuel Rauda’nın ameliyatı ve tedavisini karşılamak için gerekli olan para toplandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X