‘Kendi içime döndüm’

Koronavirüs nedeniyle evden çıkmayan ve kimseyle görüşmeyen oyuncu Bülent İnal, geçen sürede geçmişiyle hesaplaşıp, geleceğe dair yeni hayaller kurduğunu söyledi.

‘Kendi içime döndüm’

KARANTİNADAN KEYİF ALMAYA BAŞLADIM

Başrolünü üstlendiği Payitaht Abdülhamid dizisinin salgın nedeniyle ekrana ara vermesinin ardından kendini ailesiyle evine kapatan Bülent İnal, samimi açıklamalara imza attı. Karantinada yaşadıklarını anlatan İnal, ‘Süreç uzadıkça insan biraz kendi içine dönmeye başlıyor. Geçmişle hesaplaşıyor, gelecek hayalleri kurmaya başlıyoruz. Ama bu da güzel bir şeymiş. Ben çok keyif almaya başladım’ dedi.

EV İŞLERİNE YARDIMCI OLUYORUM

Bol bol dinlenme fırsatı bulduğu bu dönemde hem çocuğuyla ilgilenip hem de eşine ev işlerinde yardımcı olduğunu belirten Bülent İnal, aşçılıkta da iyi olduğun söyledi. İnal, ‘Ben genellikle yemek yapıyorum. Temizliğe de yardım ediyorum. Bazen günaşırı, muhakkak hep beraber, çocuğu da dahil ediyoruz ve beraber temizliyoruz. Aynı zamanda bize hareket getiriyor. Yani bir yandan spor yapmış gibi oluyoruz. Ama ben yoğunlukla yemek kısmındayım’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X