‘Kendimize ve Bursalılar’a güveniyoruz’ 

Namazgah’ta vatandaşlarla buluşan ve pazarı gezen Bozbey, “Kendimize ve Bursalılar’a güveniyoruz. 31 Mart’tan sonra yapacağımız yatırımlarla Bursa’yı hep beraber lider ve öncü kent yapacağız” dedi. 

‘Kendimize ve Bursalılar’a güveniyoruz’ 

Millet İttifakı’nın Yıldırım Belediye  Meclis Üyesi 1. sıra adayı İYİ Partili Ferit Gürsoy’un Namazgah Mahallesi’ndeki seçim ofisi Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey tarafından açıldı.

Açılışa; CHP Milletvekili Yüksel Özkan, CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, İYİ Parti İl Başkan vekili Haluk Hısımcıl, Millet İttifakı Yıldırım Belediye Başkan adayı Özgür Erdursun, İYİ Parti GİK üyesi Zafer Milli,  İYİ Parti İl Yöneticisi Tahsin Küçükaslan, İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Kerem Aslan, CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ile Millet İttifakı Yıldırım Belediye Meclis Üyesi adayı Serkan Beklen ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

“CÜMLE ALEM GÖRECEK”…

Çalışmaların çok iyi gittiğini ifade eden Bozbey, “Çıkmış olduğumuz bu yolculukta yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. Daha iyi olmak için de kalan süreyi en iyi şekilde değerlendireceğiz. Nilüfer’de yapmış olduğumuz hizmetleri Bursa’nın tamamına taşıma vakti geldi.

Allah izin verirse 31 Mart’tan itibaren hep beraber katılımcılığın nasıl olduğunu, örnek projelerin nasıl uygulandığını, sosyal kültürel projelerin, insan odaklı projelerin nasıl yapıldığını cümle alem görecek. Biz kendimize güveniyoruz. Bursalılar’a da güveniyoruz. Onun için yapacağımız yatırımlarla Bursa’yı lider ve öncü kent yapacağız. Bunu hep beraber başaracağız” diye konuştu. 

ESNAF VE VATANDAŞTAN BÜYÜK İLGİ… 

Namazgah Mahallesi’nde esnaf ve pazar yerini de ziyaret eden Bozbey, vatandaş ve esnafla biraraya geldi. Pazar ziyareti sırasında bir kadın Bozbey’e yaklaşarak, “Ben daha önce hiç CHP’ye oy atmadım. O kadar kafam karışık ki, kime oy vereceğimi bilmiyorum. Bir tek sizi tanıyorum, oyum size” derken, Bozbey de, “Bursa’yı ve insanını seviyorum. İnsan öncelikli projeler yapacağım. Desteğinizi bekliyorum. Hakkınızı helal edin” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X