Kılıçdaroğlu ve İnce’den flaş karar! İptal edildi

Bursa bugün önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu akşam saatlerinde de CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi ağırlayacak. Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce’nin yapması planlanan ortak miting programları iptal edildi.

Kılıçdaroğlu ve İnce’den flaş karar! İptal edildi

Sabah saatlerinde Bursa’ya gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak saat 10.30 da Bursa Akademik Odalar Birliği’nde (BAOB) üye katılım organizasyonunun yanı sıra toplum örgütleri ve diğer STK’larla toplantılar yapacak.

Daha sonra saat 13.00’te Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin organizasyonuna katılacak olan Kılıçdaroğlu, 13.30’da NOSAB’taki bir işyerinde gerçekleştirelecek toplantıyla Bursa programını tamamlayacak.

Kılıçdaroğlu’nun Bursa’dan ayrılmasının ardından CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, saat 19.00’da Atatürk Stadyumu Meydanı’ndaki mitingde Bursalılarla buluşacak.

Daha önce açıklanan programda, Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce’nin birlikte mitinge katılacakları duyurulmuştu. Ancak yapılan değişiklik sonrasında Bursa’nın yanı sıra planlanan 10 ildeki ortak mitingin iptal edildiği belirtildi. 

“KIRGINLIK YOK”

Son dakika değişikliğinin ardından özellikle sosyal medyadaki yorumlarda Kılıçdaroğlu ile İnce arasında bir anlaşmazlığın yaşandığına dair birçok paylaşım yapıldı.

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, ortak mitinglerin iptal edilmesinin bir kırgınlığa bağlanmaması gerektiğini belirtti.

Akkaş, “Parti olarak Cumhurbaşkanı’nın partili olmasına en başından beri karşıyız. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce de bu bilinçle hareket ederek, yakasındaki CHP rozetini çıkardı ve Türk Bayrağı rozetini taktı. İnce, defalarca 80 milyonun Cumhurbaşkanı olacağını söyledi.

Bu nedenle Muharrem İnce’ye Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu hiçbir miting de eşlik etmeyecek. Muharrem İnce Atatürk Stadyumu’nda planlanan saate Bursalılara seslenecek. Diğer yandan Kılıçdaroğlu’nun miting harici Bursa’da planlanan programlarında herhangi bir değişikli yok” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X