Kilo vermeye karar verdiler! 6 ay sonraki halleri şoke edici

Çinli bir aile hep beraber kilo vermeye karar verdi ve 6 ay sonra hepsi bambaşka bir vücuda sahip oldular! İşte ilham verici ailenin şoke edici öncesi ve sonrası fotoğrafları…

Kilo vermeye karar verdiler! 6 ay sonraki halleri şoke edici

Söz konusu kilo verme olduğunda hemen hemen herkes disipline girmek ister, yediklerinden keser, spora daha ağırlık verir. Kimi bu düzene kolay alışırken, kimi de “sağlıklı yaşam” programına başlamasının ikinci gününde iştahına yenilir.
 

341
 

Çin’de yaşayan 32 yaşındaki fotoğrafçı Jesse de bu programa başlayıp; annesi, babası ve yeni doğum yapan eşiyle birlikte daha sağlıklı bir yaşama adapte olmak için plan yapıyorlar.
 

397
 

Eşi hamileyken annesi ve babasını onlarla yaşamak için ikna eden Jesse aile bağlarını güçlendirme adına kilo verme planını hayata geçiriyor ve serüven orada başlıyor.
 

670
 

6 ay boyunca birbirlerini motive ederek ailece önce hızlı yürümeye koyuluyorlar. Kademe kademe hızı artıran aile yürümeden koşmaya geçiyor. Aynı zamanda beslenmelerine dikkat etmeye başlayan aile spor rutinlerini spor salonuna taşıyarak, programlarına ağırlık egzersizlerini de ekliyorlar.
 

860
 

Her 10 günde bir vücutlarındaki değişimi fotoğraflarla belgeleyen aile Mart’tan Eylül’e kadar bu şekilde devam ediyor ve daha sonrasında “sağlıklı yaşam” programlarını hayat biçimleri haline getiriyor.
 

320
 

Kilo verdikçe babasının ve kendisinin daha özgüvenli olduklarını belirten Jesse ailece hayatlarının komple değiştiğini vurguluyor.

İşte Çinli ailenin 6 öncesi ve sonrası fotoğrafları
 

AA2
 

Çinli aile hala aynı programı uygulayarak kilosunu ve kaslarını kontrol altına alıyor.
 

A
 

A2
 

AA2

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X