Kim Milyoner Olmak İster tarihinde bir ilk! Kenan İmirzalıoğlu bile şaştı kaldı

‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasında bir ilk yaşandı. Yarışmacı 5 bin TL’lik soruda seyirci joker hakkını kullanmak istedi, ekrana yansıyan sonuçlar hem yarışmacıyı hem de Kenan İmirzalıoğlu’nu şaşırttı.

Kim Milyoner Olmak İster tarihinde bir ilk! Kenan İmirzalıoğlu bile şaştı kaldı

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasında bir ilk yaşandı. Yarışmacı Kral Gencay Ormanlı 5 bin TL’lik soruya geldiğinde takıldı ve seyirci joker hakkını kullanmak istedi.

Seyircilerin hepsi aynı yanıtı verdi

Bunun üzerine “Dinlediğiniz şarkıyı kim seslendirmektedir?” sorusu, stüdyodaki seyircilere yöneltildi. Verilen süre sonunda seyircilerin yüzde 100’ü de D şıkkı olan Rengin cevabını işaretledi. Yarışmacı da seyircilerin yanıtına güvenerek cevap hakkını D şıkkından yana kullandı.

Joker sonucu ise hem yarışmacıyı hem de sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu şaşırttı. Yarışmacı Kral Gencay Ormanlı “İlk defa böyle şey gördüm” derken, ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu da “Ben de” yanıtını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X