Kim Milyoner Olmak İster’e damga vurdu! 3 jokerini de kullandı

Kenan İmirzalıoğlu’nun başarılı sunumuyla atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması sorularıyla yine merak uyandırdı. Kim Milyoner Olmak İster’in yayınlanan son bölümünde geceye “Hangi iki Yeşilçam karakterini aynı oyuncu canlandırmıştır?” sorusu damga vurdu.

Kim Milyoner Olmak İster’e damga vurdu! 3 jokerini de kullandı

Kim Milyoner Olmak İster’in yayınlanan son bölümünde geceye “Hangi iki Yeşilçam karakterini aynı oyuncu canlandırmıştır?” sorusu damga vurdu. Yarışmacı dikkat çeken Yeşilçam sorusu için tam 3 jokerini birden kullandı.

0x0-yesilcamda-gardirop-fuat-roluyle-gonullere-taht-kurmustu-milyonerde-yarismaci-o-soru-icin-3-jokerini-kullandi-1590875650382

Yeşilçam’ın en sevilen isimlerinden biri de iri cüssesi, sinirli halleri, pala bıyığıyla hafızalara kazınan rolleri canlandıran Ünal Gürel’di. Tiyatroya senelerce emek veren Ünal Gürel, Kemal Sunal ile beraber rol aldığı komedi filmleriyle unutulmazlar arasına girdi.

1200x627-sakar-sakirin-gardirop-fuati-unal-gurel-kimdir-bakin-nereli-cikti-iste-memleketi-1571503186905

Gürel, özellikle Sakar Şakir filmindeki Gardırop Fuat rolüyle hafızalara kazınmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X