Kimseyle konuşmuyor! Her gün ziyarete gidiyor…

Ünlü türkücü Alişan, Coronavirus nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş’ın mezarını her gün ziyaret edip, dua okuyor. Tektaş, bir ay yoğun bakımda kalmıştı.

Kimseyle konuşmuyor! Her gün ziyarete gidiyor…

Alişan‘ın menajerliğini de yapan kardeşi Selçuk Tektaş, Coronavirus’e yakalanmış ve bir ay yoğun bakımda kalmıştı. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Selçuk Tektaş, 21 Temmuz Çarşamba günü Teşvikiye Camii’nde kılınan namazın ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verilmişti.

Selçuk Tektaş’ı o günden beri yalnız bırakmayan Alişan, her gün kardeşinin mezarı başına gidip dua ediyor.

KİMSEYLE KONUŞMUYOR

Dün yine bir arkadaşıyla kardeşinin mezarına giden Alişan’ın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Ünlü şarkıcının kimseyle konuşmadığı, her gün defalarca tek başına kardeşinin mezarına geldiği öğrenildi.

MEZARINI YAPTIRDI!

Çarşamba günü kardeşini toprağa veren Alişan, Selçuk Tektaş için her gün dua okuyor ve okutuyor. Kardeşinin mezarını düzenletip çiçekler ektiren Alişan’ın sık sık mezarlığa gittiği zamanın çoğunu orada geçirdiği öğrenildi.

YARIN MEVLİT OKUYACAK

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş için yarın mevlit okuyacağını sosyal medya hesabından duyurdu: Merhum kardeşim Selçuk Tektaş’ın 7. gecesi sebebiyle mevlit programımız 27.07.2021 Salı günü akşam namazından sonra Teşvikiye Camii’nde yapılacaktır.

Kardeşinin cenaze bilgilerinin anons edildiğini duyan Alişan, Selçuk Tektaş’ın adının okunduğu anda gözyaşlarına boğularak tabuta sarılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X