Kır zincirlerini Timsah’ım

Yeşil beyazlılar, Başkent ekibi karşısında taraftar desteğiyle kazanmak istiyor.

Kır zincirlerini Timsah’ım

Ligdeki son iki maçından da 1 puanla ayrılan Bursaspor, deplasmanda galibiyeti bulunmayan Keçiörengücü’nü ağırlıyor. Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı Bülent Birincioğlu yönetecek.

TFF 1. Lig’de milli aranın ardından heyecan yeniden start alırken, Bursaspor, 12. hafta mücadelesinde bugün evinde Keçiörengücü’nü ağırlayacak. Milli ara öncesinde oynadığı son 2 maçta beraberlikle ayrılan yeşil beyazlılar, sahasındaki yenilmezlik unvanını Başkent ekibi karşısında da sürdürmek istiyor. 3 puan silme cezasına rağmen zirve iddiasını koruyan Timsah, bir puan fazlasıyla bir üst basamağında yer alan rakibiyle saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemi Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincoğlu’nun yardımcılıklarını ise Murat Şener ve Selahattin Altay yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Alim Kandemir olacak.

İKİNCİLİK ŞANSI VAR

Ligde oynadığı 11 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alan yeşil beyazlılar, ligin en az mağlubiyet alan (1) takımı olan Keçörengücü karşısında sahasındaki başarılı performansını sürdürmek için sahaya çıkacak. Evinde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alan Bursaspor, deplasmanda henüz 3 puanla tanışamayan rakibine taraftar desteğiyle şans tanımak istemiyor. Timsah, 11 maç sonunda 17 puanla 8. sırada yer alırken, 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgisi bulunan Keçiörengücü, 18 puanla 7. basamakta bulunuyor. Bursaspor, bugünkü maçtan 3 puanla ayrılırsa, diğer maçların skoruna göre kendisini 2. sıraya kadar taşıyabilid.

LATOVLEVİCİ CEZALI

Bursaspor’un Büyükşehir Belediye Stadı’nda bugün karşılaşacağı mücadelede cezalı Iasmin Latovlevici forma giyemeyecek. Bu sezon Osmanlıspor, Adana Demirspor, Cesar Grup Ümraniyespor ve son olarak da Boluspor maçlarında sarı kart gören tecrübeli futbolcu cezası nedeniyle bugünkü maçta takımı yalnız bırakacak.

EN BÜYÜK GÜÇ TARAFTAR

Bugünkü Keçiörengücü maçında yeşil beyaz sevdalılarına yine büyük iş düşecek.

Bursaspor, bu sezon evinde oynadığı maçlarda yenilgi yüzü almazken, Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki en büyük kozlarından birisi de taraftarı oldu. Bu sezon evindeki maçlarda her ne kadar beklenen ilgiyi göremese de yeşil beyazlı ekip, stada gelen taraftarlarıyla rakipleri karşısında büyük baskı kurmayı başardı. Hafta içinde Bursaspor yönetiminin bilet fiyatlarında büyük indirime gitmesiyle bugünkü maça ilginin de fazla olması bekleniyor. 

51 YIL SONRA YENİDEN

İki ekip daha önce iki kez karşılaştı. Bursaspor ile Keçiörengücü 51 yıllık aradan sonra kozlarını paylaşacak. 1967-68 sezonunda oynanan maçlarda; Bursa’daki mücadeleyi ev sahibi 2-1 kazanırken, Ankara’daki karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

STAT: Büyükşehir Belediye
HAKEMLER: Bülent Birincioğlu, Murat Şener, Selahattin Altay
SAAT: 19.00
YAYIN: beINMAX1
EKSİK: Latovlevici
EKSİK: –

BURSASPOR
34 Çağlar Şahin Akbaba
3 Onur Atasayar
88 Anıl Karaer
66 Mamadou Diarra
12 Abdullahi Shehu
19 Selçuk Şahin
17 Recep Aydın
10 Özer Hurmacı
23 Igor Da Silva
7 Burak Kapacak
9 Kubilay Kanatsızkuş

TEKNİK DİREKTÖR
Yalçın KOŞUKAVAK

KEÇİÖRENGÜCÜ
71 Metin Uçar
19 Abdulkadir Korkut
93 Hüsamettin Tut
61 Samet Akaydın
4 Erdi Dikmen
5 Süleyman Olgun
77 Cem Ekinci
10 Levy Clement Madinda
27 Famoussa Kone
8 Burak Aydın
55 Bernard Mendy

TEKNİK DİREKTÖR
Serkan ÖZBALTA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X