‘Kırkımdan sonra ilk aşkıma döndüm!’

Nurgül Yeşilçay, ‘ilk aşkım’ dediği resim sanatıyla yeniden ilgilenmeye başladı. Ünlü oyuncu, ilk kişisel sergisini açmaya hazırlanıyor.

‘Kırkımdan sonra ilk aşkıma döndüm!’

SERGİ AÇIYOR

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçmişte amatör olarak ilgilendiği resim sanatına yıllar sonra çok daha iddialı döndü. İlk sergisini açmak için kolları sıvayan 43 yaşındaki Yeşilçay, ‘Leonardo Da Vinci ve Van Gogh 37 yaşında, Modigliani 33, Egon Shiele henüz 27 yaşındayken muhteşem eserler bırakıp hayata gözlerini kapamışlar. Bense ilk sergimi kırkımdan sonra 11 martta ancak açıyorum’ dedi.

PROJE İPTAL

Öte yandan başrolünü Alper Kul’la paylaştığı ‘Mahalleden Arkadaşlar’ isimli komedi filmi 27 Mart’ta vizyona girecek olan Nurgül Yeşilçay, kısa süre önce duyurduğu Oktay Kaynarca ile gerçekleştireceği projenin ise iptal olduğunu söyledi. Kaynarca’nın yoğunluğu nedeniyle tekrar bir araya gelemediklerini belirten Yeşilçay, ‘Şu an resim sergime odaklandım. Çok ama çok heyecanlıyım’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X