Kırmızı Oda dizisine üç flaş transfer! Hangi ünlü oyuncular konuk olacak?

TV8 ekranlarında cuma akşamları izleyiciyle buluşan, yeni sezonun en çok izlenen dizilerinden olan OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda kadrosuna, üç sürpriz oyuncu konuk oluyor.

Kırmızı Oda dizisine üç flaş transfer! Hangi ünlü oyuncular konuk olacak?

TV8’in cuma akşamlarına damga vuran Kırmızı Oda dizisine; ünlü oyuncular Özlem Turay, Ruhi Sarı ve Serhat Nalbantoğlu konuk oluyor.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, onbirinci bölümü ile 13 Kasım Cuma akşamı TV8’de olacak.

11. Bölüm Özeti:

‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde Doktor Hanım; babasının ölümünden sonra gittikçe içe kapanıp yalnızlaşmış Alya’yla (Melisa Sözen) çözüm yolları arayışına girer.

Selvi (Sema Keçik), anne (Özlem Turay) ve babası (Ruhi Sarı) tarafından daha çocuk yaştayken elli yaşındaki Rıza (Serhat Nalbantoğlu) ile evlendirildikten sonra neden evden çıkamadığını online terapide Doktor Hanım’a anlatır.

Çalışmaya başladığı gazinonun şaşalı yaşamına kısa sürede kapılmış Melek (Nilsu Yılmaz), Doktor Hanım’dan annesi hakkında gerçekleri öğrenir.

Doktor Deniz ve Doktor Piraye arasındaki yakınlaşma ise Doktor Ayşe’ye duygularını sorgulatır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X