‘Kıvanç Tatlıtuğ ile öpüşeceğim için gözüme uyku girmedi’ diyen ünlü oyuncunun işte son hali

Kanal D ekranlarında tekrar yayınlanmaya başlayan Aşk-ı Memnu’da figüran olarak yer alan güzel oyuncu Dilara Öztunç şimdilerde bambaşka bir hayat yaşıyor. “Kıvanç Tatlıtuğ ile öpüşeceğim için 2 gece gözüme uyku girmedi” sözleriyle olay olan oyuncu yeniden gündemde, Ekranlardan uzun süredir uzak olan Öztunç, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

‘Kıvanç Tatlıtuğ ile öpüşeceğim için gözüme uyku girmedi’ diyen ünlü oyuncunun işte son hali

Bir dönem ekranlarda fırtına estiren tekrar bölümleri dahi izleyiciyi ekrana kilitleyen efsane dizi Aşk-ı Memnu, karantina günlerinde yine vazgeçilmezizim oldu. Artık oyuncu kadrosunu ezbere bildiğimiz dizide figüren olarak çok az sahne alan karakterler bile gündeme gelmeye başladı.

Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı Aşk-ı Memnu’da Dilara Öztunç’un da oynadığı ortaya çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ ile kamera karşısına geçen Dilara Öztunç dizide ‘Selen’ karakterini canlandırdı.

Dizide yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ ile öpüşme sahnesi hakkındaki sözleriyle bir dönem çok konuşulan güzel oyuncunun yaşamı ise gündemde araştırılmaya başlandı.

Ekranlardan 5 yıldır uzak kalan Dilara Öztunç, 17 Mart 1989 tarihinde sanatçı bir ailenin çocuğu olarak İstanbul’da doğdu. Maltepe Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi’nde eğitim gördü. Öztunç, aynı zamanda sporla da ilgilenmekte olup bir süre profesyonel voleybol oynamıştır.Miss Turkey 2008 yarışmasında üçüncü oldu. Oyunculuk kariyerine ise 2008’de Aşk-ı Memnu dizisinde konuk oyuncu olarak başladı.

Dilara Öztunç 2015’te, Gamsız Hayat isimli dizide Nurcan karakterini canlandırdı. Öztunç, 2019 yılında fotoğrafçı sevgilisi Umut Kızıltan ile nikah masasına oturdu.

Dilara Öztunç, Aşk-ı Memnu macerasını katıldığı programda şu sözlerle anlatmıştı; “Kıvanç Tatlıtuğ ile öpüşeceğim için 2 gece gözüme uyku girmedi. Çok heyecanlandım. Sette karşı karşıya geldiğimizde ise titredim.”

“Kıvanç bendeki gerginliği görünce ‘Korkma, rahat ol. Ateşli değil, masum bir şekilde öpeceğim seni. Fark etmeyeceksin bile. İş bu’ dedi. Beni o kadar rahatlattı ki ne olduğunu anlamadan sahneyi çektik. Ama büyüsü hala kaldı.”

En sık tatil yapan ünlüler arasında olan güzel oyuncu yılın dört mevsimi geziyor ve sosyal medyada da oldukça aktif.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X