Koronaya yakalanması da durduramadı! Pes dedirten görüntüler…

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, geçtiğimiz günlerde eski Survivor yarışmacısı sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın doğum günü için parti verdi ve Aral koronavirüse yakalandı. Çift, bu olayın üzerinden bu sefer de Şahin’in doğum günü için parti verdi.

Koronaya yakalanması da durduramadı! Pes dedirten görüntüler…

Türkiye Güzeli Şevval Şahin ve eski Survivor yarışmacısı sevgilisi Yiğit Marcus Aral, yine bir parti ile sosyal medyanın gündemine geldi. Aral, 30 Ağustos’ta doğum günü için İstanbul Boğazındaki evinde büyük bir parti vermiş, eğlenceden kısa süre sonra Aral’ın yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine partiye katılan ünlüler panik yaşamıştı. Çift bu sefer yeni bir doğum günü partisiyle gündeme geldi.

KORONAYA YAKALANMASI DA DURDURAMADI

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral çifti bu kez de Şevval Şahin’in yeni yaşını kutlamak için arkadaşlarıyla partide buluştu. Şahin’in 21’inci yaş günü nedeniyle düzenlenen partide sosyal mesafe kuralları hiçe sayıldı. Boğazda düzenlenen parti, sosyal medya kullanıcılarının da tepkisini çekti.

Yiğit Marcus Aral, 2018 yılında Survivor katılmış ve Gönüllüler takımında yer almıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X