Koru Konakları’nda sona doğru

Projede iki ayrı mimari seçeneği bulunduğunu dile getiren Tet İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe, yılsonunda teslim edilme vaadiyle başlayan projenin temmuz sonunda sakinleriyle buluşacağını kaydetti.

Koru Konakları’nda sona doğru

Efe Group bünyesinde hizmet veren Tet İnşaat’ın hayata geçirdiği Koru Konakları, sakinleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Tet İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Efe, 4 kattan oluşan 10 blok ve 80 dairelik projenin yüzde 70’lik kısmının yeni sahipleriyle buluştuğunu belirtti. Kalan sınırlı sayıda daire için alıcıların ellerini çabuk tutması gerektiğini söyleyen Efe, yılbaşında teslim edilme vaadiyle başlayan projenin sakinleriyle temmuz ayı sonunda buluşmaya hazır olduğunu vurguladı. 

Efe, ”Ayrıcalıklı bir proje hazırladığımızı düşünüyoruz. Bu projede maksimum 4 kat yükseklik var. Site sakinleri otoparktan direkt dairelerine çıkabiliyor. Açık-kapalı yüzme havuzu var. Sauna ve fitness salonu bulunuyor. Koru Konakları’nda yeşillikler içinde yürüyüş yolları yaptık. Ayrıca her daire için 20m² civarında kiler bulunuyor” dedi.

İKİ AYRI SEÇENEKTEN OLUŞUYOR

Koru Konakları’nın  2+1 ve 3+1 dairelerden oluştuğunu dile getiren Efe, 3+1 dairelerde 135 ve 140 m²’lik iki ayrı seçenek bulunurken, dubleks dairelerde 230m²’den başlayıp, 260 ve 280m² olmak üzere üç ayrı seçenekle müşteriye sunulduğunu kaydetti. Tuncay Efe, söz konusu daire seçeneklerinde modern ve klasik olmak üzere 2 ayrı iç mimari örneği bulunduğunu belirtti. Efe, ”Yapılan dekorasyon seçenekleriyle site sakinleri hayallerindeki evlere ulaşıyor. 300 bin lira ile 650 bin lira arasında değişen fiyatlarla müşterilerle buluşan Koru Konakları’nda bulunan 80 dairenin yüzde 75’i satılmış durumda” diye konuştu.

YENİ PROJELERLE ÇITA YÜKSELECEK

Tuncay Efe, Efe Group bünyesinde hizmet veren Tet İnşaat’ın Koru Konakları projesi yanında Bursa’nın inşaat sektöründeki çıtasını biraz daha yukarı çekmeyi hedeflediğine dikkat çekti. Hamitler bölgesinde hayata geçirilecek projede 100 daire olacağını ifade eden Efe, ”3+1 ve 130 m²’den oluşan daireleri müşterilerimizle buluşturacağız. İnşaat kalitemizden ödün vermeden hayata geçireceğimiz bu projenin çalışmaları sürüyor” dedi.

BURSA’DA İLK OLACAK

Efe, ayrıca Balat’ta yine 3+1 ancak 180-190 m²’den oluşan lüks bir projeyi hayata geçireceklerinin altını çizdi. Efe, ”Sosyal donatı alanı olarak eksiksiz bir proje olacak. Bir de Bademli’de özel bir projeyle Bursalıların karşısına çıkacağız. Şu anda 20 villalık arsamız var ancak bu alanı büyütme çalışmalarımız devam ediyor. Bu proje tamamlandığında Bursa’da ilk ve tek olan birçok özelliğe sahip olacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X