Kritik zirve! Bursa masaya yatırılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile AK Parti Bursa Milletvekillerinin katılacağı bir zirve yapılacak ve Bursa masaya yatırılacak.

Kritik zirve! Bursa masaya yatırılacak

Önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile AK Parti Bursa Milletvekillerinin katılacağı ve Bursa’nın masaya yatırılacağı bir zirve yapılacak.

Gelişmeyi AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal’a açıkladı.

Özdal da Kılıç’ın açıklamalarını bugünkü köşesinden okuyucularıyla paylaştı.

Bakan Albayrak ile Bursa zirvesi

AK Parti, 2002’den bu yana Bursa’da girdiği tüm seçimlerde önemli başarılara imza attı, dahası Türkiye oy ortalamasının üzerine çıktı bu kentte.

İstanbul, Ankara, Adana ve Antalya’nın kaybedildiği son yerel seçimlerde bile Millet İttifakı’nın güçlü adayına rağmen Bursa Büyükşehir Belediye seçiminin galibi Alinur Aktaş ile AK Parti oldu.

Genel seçimlerde AK Parti, yerel seçimlerde AK Parti, referandumlarda AK Parti, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti Bursa’da hep kazandı, kazanmasını bildi.

Yani uzun AK Parti iktidarı döneminin, lokomotif kenti, itici gücü oldu Bursa.

Ancak aynı zamanda Bursa’nın merkezi hükümetten yeterli desteği alamadığı iddiası da yıllardır tartışıldı.

Bu iddia muhalefetin yarattığı bir algı mıdır, gerçek midir takdir kamuoyunun.

Özellikle son seçimlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bakanlarına, “Bursalılar ne istiyorsa, elinizden geleni yapın” dediğini ve  Bursa’ya hiç olmadığı kadar önem verdiğini biliyoruz.

Tüm bu gelişmeler ışığında henüz tam tarihi kesinleşmese de önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile AK Parti Bursa Milletvekillerinin katılacağı bir zirve yapılacak ve Bursa masaya yatırılacak.

Gelişmeyi OLAY TV‘de konuğum olan genç Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç duyurdu.

Mustafa Özdal’ın yazısını okumak için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X