Kuaför ücretini ödemediği iddialarına ateş püskürdü!

Ünlü şarkıcı Kibariye saçlarına kaynak yaptırdığı kuaförden ücret ödemeden dükkândan ayrıldığı iddialarına ateş püskürdü! Kibariye, “Kul hakkına girmedim. Çok sinirlendim. Yapmadığım bir şeyi bana kimse yaptı diyemez” dedi.

Kuaför ücretini ödemediği iddialarına ateş püskürdü!

Geçtiğimiz ay eşi Ali Küçükbalçık ile birlikte kaynak saç yapan bir kuaföre giden Kibariye’nin, üç saat süren işlem sonrası aldığı hizmetin bedeli olan 4 bin 200 TL’yi ödemeden dükkândan ayrıldığı iddia edilmişti. Dün akşam bir mekanda sahne alan Kibariye, hakkındaki bu haberlere yanıt verdi.

Ekim ayında İstanbul Kadıköy’de bir kuaföre giden Kibariye, 4 bin 200 TL değerinde kaynak saç yaptırdı. İddiaya göre; ünlü şarkıcı, işlem sonrası ücreti ödemeden eşi Ali Küçükbalçık’la birlikte kuaförden ayrıldı.

‘Parayı ödemeden ayrıldı’ iddiası 

4 bin 200 TL’lik tutarı ödemeyeceklerini belirten Küçükbalçık’ın, ‘sponspor’ teklifi kabul edilmeyince telefonu kapattığı ve işletme sahiplerinin numarasını engellediği belirtildi.

“Bir kişiyi rehin olarak bıraktılar”

Ardından konuyla ilgili 2. Sayfa’ya konuşan işletme yöneticisi Kemal Bamdelen, “Kibariye Hanım geldi, saçlarını yaptıracağını söyledi, biz de yaptık. Buradan mutlu bir şekilde ayrıldı, kendisi de söylüyor. Parayı vermeden gittiler, burada bir arkadaş bıraktılar rehin olarak 4-5 saat durdu dükkânda, parayı ödemediler” dedi.

“Ali Bey ‘parayı medya danışmanıma verdim’ dedi. Medya danışmanına sordum ‘Kimse para vermedi’ dedi. ‘Biri yalan söylüyor ama hanginiz?’ deyip Ali Bey’i tekrar aradım, kendisi ‘4 bin 200 TL değil de bunu reklam karşılığı yapalım’ teklifinde bulundu.”

“O zaman paranın yarısını verelim”

“En başından söyledim, böyle bir çalışmamız yok. Bizim böyle bir reklama da ihtiyacımız yok’ cevabını verdim. ‘O zaman yarısını vereyim’ dedi. Ben de kendilerini medyaya vereceğimi söyledim.”

İşletmeci sözlerine; “O zaman yarısını vereyim’ dedi. Ben de kendilerini medyaya vereceğimi söyledim. Bence bu olaylardan Kibariye Hanım’ın haberi yoktu sonradan öğrenmiş olabilir” diye devam etmişti.

“Bu işleri organize eden Ali Bey” 

Bamdelen, “Bu işleri organize den eşi Ali Bey’dir. Bu olay duyulduktan sonra çok sayıda mağdur ulaştı. Çok problem yaşamışlar. Biz Kibariye Hanım için dükkanı 5-6 saat kapattık. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz” diyerek sözlerini noktalamıştı.

Kibariye’den sert sözler

Tüm bu yaşananlardan haftalar sonra Kibariye de konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Dün akşam bir mekanda sahneye çıkan Kibariye, iddialara yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı, “45 senedir sesimle bir yerlere geldim, insanları dolandırarak değil. Kul hakkına girmedim. Çok sinirlendim. Yapmadığım bir şeyi bana kimse yaptı diyemez” ifadelerini kullandı.

“Herkes haddini bilecek”

61 yaşındaki Kibariye, sözlerine; Çoluğum çocuğum var benim. Herkes haddini bilecek. Haddini bilmeyene de haddini bildiririm” şeklinde noktaladı.

 UçanKuş

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X