Küfreden takipçisine küfürle karşılık verdi

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından yakın arkadaşının doğum gününü kutladı. Abdullah, paylaşımına küfür içerikli yorum yapan bir takipçisine aynı şekilde karşılık verdi.

Küfreden takipçisine küfürle karşılık verdi

Bir dönem adı ‘Reynmen’ lakaplı Yusuf Aktaş ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Farah Zeynep Abdullah, bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi.

31 yaşındaki Abdullah, Emil isimli yakın arkadaşının yeni yaşını sosyal medya hesabından yayınladığı İngilizce mesajı ile kutladı.

Farah Zeynep Abdullah’a bir takipçisi, “Takipçilerin Türk, ne İngilizce yazıyorsun a..” şeklinde küfürlü bir yorum yaptı.

O yorumuna sinirlenen oyuncu da, “Düzgün konuş a..” diyerek, erkek takipçisine küfürlü bir yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde Elle Dergisi’ne konuşan Farah Zeynep Abdullah, son dönemde bağırsak mantarı ve ayağına giren cam nedeniyle sağlık sorunları yaşadığını açıklamıştı.

Abdullah, “Ayağım neyse de, o dönem bağırsak mantarıyla psikolojim çok bozuldu” ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncu, “Kilo verince ‘Ah, yazık! Kilo al’, alınca da bir beğenmemezlik… Acayip bir baskı kuruluyor kadınların üzerine, sadece fiziği ve görüntüsüyle ilgili. Oysa sağlıklı ve mutlu olmamız değil mi önemli olan?” demişti.

Habertürk

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X