Kurşunlu ve Gencali’ye doğalgaz geliyor 

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Kurşunlu ve Gencali bölgesine doğalgaz geleceğini müjdeledi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) ile görüşmelerin başladığını belirtti.

Kurşunlu ve Gencali’ye doğalgaz geliyor 

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Kurşunlu ve Gencali bölgesine doğalgaz geleceğini müjdeledi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) ile görüşmelerin başladığını belirten Işık, ‘Bölgemizde bulunan muhtarların ve vatandaşların taleplerini önemsiyor, buna göre yol haritası belirliyoruz. Kurşunlu ve Gencali bölgemiz yaz aylarında önemli sayıda insanı ağırlarken, kış döneminde aynı durumun yaşanmadığını ifade ettiler.

Kış aylarında da yaşamaya uygun bir bölge olmasına rağmen ısınma ihtiyacında zorlandıklarından dolayı bölgenin tercih edilmediğini vurguladılar. Aynı zamanda Gencali, Gemlik’in eski yerleşimlerinde biri olmasından dolayı burada yaşayan vatandaşlarımızın da huzurunu ve rahatını düşünmek zorundaydık. Bizler de başlattığımız girişimler sonrasında önemli bir mesafe aldık. Konu EPDK’ya aksettirildi’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X