Kurtlar Vadisi’nin Cerrahpaşalı Hüseyin’i Ergin Duru vefat etti

Geçtiğimiz haftalarda kalp krizi ve entübe haberleriyle gündeme gelen oyuncu Ergin Duru vefat etti. Bir süredir hayat mücadelesi veren Duru, Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Cerrahpaşalı Hüseyin karakteriyle tanınmıştı.

Kurtlar Vadisi’nin Cerrahpaşalı Hüseyin’i Ergin Duru vefat etti

Kurtlar Vadisi dizisinde “Cerrahpaşalı Hüseyin” karakterine hayat veren oyuncu Ergin Duru hayatını kaybetti. Duru’nun ölüm haberini ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay sosyal medya hesabından duyurdu.

Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i Ergin Duru vefat etti (Ergin Duru kimdir?) - 1

Onur Akay yaptığı açıklamada “Usta oyuncumuz Ergin Duru, 15 Kasım 2023 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakımda tedavi görüyordu. Kurtlar Vadisi’nin Cerrahpaşalı Hüseyin’i olarak da tanınan Türk sinemasının emektar isimlerinden Ergin Duru, 21 Ocak 2024 Pazar günü hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Eskişehir’e gönderildi ve orada ikindi namazı sonrası toprağa verilecek. Mekânı cennet olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.

ERGİN DURU KİMDİR?

Ergin Duru, 1963 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi. “Kaygısızlar” ve “Karışık Pizza” gibi yapımlarda yer alan Duru, son yıllarda ise ‘Kurtlar Vadisi’, ‘Türkler Çıldırmış Olmalı’ ve ‘Abuzer Kadayıf’ ile kariyerine devam etmiştir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X