Lara’nın son hali şaşırttı

2000’li yılların ilk dönemine damga vuran şarkıcı Lara, geçirdiği estetik operasyonlar sonucu bambaşka biri oldu. Hayranları, son hali ile şaşırtan Lara’yı tanımakta zorlandı

Lara’nın son hali şaşırttı

‘Adam Gibi Adam’, ‘Katmer Katmer’ ve ‘İhanetin Bekçisi’ gibi birçok şarkı ile 2000’li yıllara damga vuran Lara, son hali ile şaşırttı.

40 yaşındaki ünlü şarkıcı, yıllar içerisinde bir dizi estetik operasyon geçirdi.

Bir hayli zayıflayan ve göğüslerine silikon taktıran Lara’nın göz rengi bile değişti.

Son dönemlerde ekranlarda görünmeyen Lara, geçirdiği estetik operasyonları sonucu bambaşka biri oldu.

Hayranları, son hali ile şaşırtan Lara’yı tanımakta zorlandı.

LARA KİMDİR?

Fatma Nur Ergüder veya sahne adıyla Lara, 1979 yılında Kırıkkale’de müzisyen bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Lara, Kırıkkale’de lise mezunu olduktan sonra Alanya’da hostes olarak çalıştı.

Lara’nın ilk albümü, 5 Haziran 2003 tarihinde çıktı. Ozan Müzik ile Işık adlı ilk albümü müzik marketlerdeki yerini aldı.

27 Mayıs 2005 tarihinde “Adam Gibi Adam” adlı ikinci albümüyle yaklaşık 100 bin sattı. Albüm, 4. Müyap Müzik Ödülleri’nde Altın albüm ödülünü almaya hak kazandı.

15 Ocak 2008’de “Yadigar” adlı üçüncü albümünü çıkardı. 2010’da ise Lara, “Yolla” isimli 4 şarkıdan oluşan maksi-single albümünü çıkardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X