Leyla ile Mecnun setinde kriz! Telefonu fırlattı

Leyla ile Mecnun dizisi, final vermesinin üzerinden 10 sene sonra Acul Ilıcalı’nın dijital platformu olan Exxen üzerinden yeniden yayınlanmaya başlandı. Leyla ile Mecnun dizisinde Erdal Bakkal ve İskender karakterlerine hayat veren iki oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt arasında problem olduğu geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Cengiz Bozkurt’un, Ahmet Mümtaz Taylan ile beraber karşılıklı sahne çekilmemesi şartıyla dizide yer aldığı ifade edilmişti.

Leyla ile Mecnun setinde kriz! Telefonu fırlattı

Leyla ile Mecnun dizisinde kriz çıktı. Ahmet Mümtaz Taylan’ın yardımcı yönetmenin suratına telefon fırlattığı ve bir prodüksiyon görevlisini de ağlatana kadar azarladığı öğrenildi. Yapımcı ve Ahmet Mümtaz Taylan arasında karavanda geçen bir konuşma sırasında Taylan’ın mikrofonu açık kaldı ve konuşulanlar birçok set çalışanı tarafından duyuldu. Bunun üzerine ise Ali Atay ve Serkan Keskin de durumdan rahatsız olduklarını belirtti. Peki, Leyla ile Mecnun setinde ne oldu? Ahmet Mümtaz Taylan, yardımcı yönetmene neden telefon fırlattı?

LEYLA İLE MECNUN SETİNDE KRİZ

Exxen’de yayınlanan “Leyla ile Mecnun” dizisinin setinde, Ahmet Mümtaz Taylan’ın yardımcı yönetmene telefon fırlattığı ve bir prodüksiyon görevlisini de azarladığı öne sürüldü.

10 yılın ardından Exxen için yeniden çekilen “Leyla ile Mecnun”da Erdal Bakkal ile İskender karakterlerine hayat veren Cengiz Bozkurt ile Ahmet Mümtaz Taylan’ın neden beraber sahnesinin olmadığı merak konusu olmuş ve iki oyuncunun 9 yıldır küs olduğu ortaya çıkmıştı.

Cengiz Bozkurt’un Taylan’ın set çalışanlarına tavırlarına isyan ettiği ve Taylan’la karşılıklı sahne çekmeme şartıyla dizinin dijitalde yayınlanacak yeni bölümlerinde oynamayı kabul ettiği öğrenildi.


Exxen için çekimlerine yıllar sonra başlanılan dizide de Ahmet Mümtaz Taylan’ın yardımcı yönetmenin yüzüne telefon fırlattığı ve kendisini sete götürürken yolu biraz uzatan prodüksiyon görevlisini de ağlama noktasına getirene kadar azarladığı iddia edildi.

Tv100’de yer alan habere göre; yapımcı İsmail İçen, kimsenin setten kovulmayacağını ve Taylan yüzünden iş bırakmayacağını, Ahmet Mümtaz Taylan’a iletti.

Ancak karavandaki bu konuşma sırasında Taylan’ın mikrofonu açık kaldı ve birçok set çalışanı bu konuşmayı dinledi.

Ali Atay ve Serkan Keskin’in de yaşanan bu durumlardan dolayı rahatsızlıklarını dile getirmesi üzerine durum Exxen yönetimine iletildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X