LGS’de Emine Örnek’ten 2 şampiyon

Açıklanan LGS sonuçlarına göre, Emine Örnek Eğitim Kurumları’nın öğrencileri Pelin Sermet ve Utku Alp Yıldız, 90 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak 500 tam puanla okulun gururu oldular. 

LGS’de Emine Örnek’ten 2 şampiyon

1 Haziran yapılan ve 1 milyon 29 bin 555 öğrencinin ter döktüğü LGS sınavının sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre; Pelin Sermet ve Utku Alp Yıldız isimli öğrenciler 90 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak 500 tam puanla Emine Örnek Eğitim Kurumları’nın gururu oldular. Şampiyon öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan okul öğretmenleri de, “Hem akademik hem de sportif alanda çok başarılı çocuklarımızın geleceğimiz için birer umudu. Ayrıca şampiyon öğrencilerimizden Pelin Sermet Okul Yıldız Voleybol Takımı’nda, Utku Alp Yıldız da Okul Yüzme Takımı’nda sporcu” dediler. 

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİL…

LGS şampiyonları Pelin Sermet ve Utku Alp Yıldız da, hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirterek, “Bu başarı için oldukça disiplinli ve özverili çalıştık. Gördüğümüz tüm destek için öncelikle Emine Örnek Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Emine Örnek’e, tüm idarecilere, öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkürü bir borç biliyorduz” diye konuştular. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X