Mahalleyi ayağa kaldıran patlamayla ilgili yeni gelişme

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir evde hasara neden olan patlama ve yangınla ilgili incelemeler sürüyor. Mahalle sakinleri sokağa döken patlama ve sonrasında çıkan yangının doğalgazdan kaynaklanmadığını belirledi.

Mahalleyi ayağa kaldıran patlamayla ilgili yeni gelişme

Konak Mahallesi Ceylan Sokağı’nda 25 Haziran sabahı 3 katlı bir apartmanın ikinci katındaki dairede yaşanan olayla ilgili doğalgaz dağıtım firması ekiplerince çalışma yapıldı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan ekipler, patlama ve sonrasında çıkan yangının doğalgazdan kaynaklanmadığını belirledi.

iha-20190625aw737597-5.jpg

Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi Ceylan Sokağı’ndaki binada patlama sesi duyan vatandaşlar dışarı çıkarak durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirmişti. Ayrıca doğalgaz dağıtım firması ekiplerine de bilgi verilmişti. Alevleri kısa sürede söndüren itfaiye ekipleri, dairede hasara yol açan olayın nedenine ve zararın tespitine ilişkin çalışma başlatmıştı.

iha-20190625aw737597-4.jpg

Mahalle sakinleri korku dolu gözlerle yaşananları izlerken, bir vatandaş ise patlama olan apartmana dönerek selfie çekildiği görüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X