Maltepe Belediye Meclisi’nde Dağlıca Anması

Hakkari Dağlıca’daki terör saldırısında şehit olan askerler için, Maltepe Belediyesi’nin eylül ayı meclis toplantısında saygı duruşunda bulunuldu. Mal…

Maltepe Belediye Meclisi’nde Dağlıca Anması

Hakkari Dağlıca’daki terör saldırısında şehit olan askerler için, Maltepe Belediyesi’nin eylül ayı meclis toplantısında saygı duruşunda bulunuldu. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Mücadelemiz barış için, yaşatmak için olmalı” dedi. Maltepe Belediyesi eylül ayı olağan toplantısı, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın başkanlığında yapıldı. Toplantının açılışında Başkan Kılıç, Hakkari Dağlıca’da yaşanan saldırıda şehit olan askerler için meclis üyelerini ve toplantıya katılanları, bir dakikalık saygı duruşuna davet etti. Saygı duruşunun ardından, “Bu acılar artık son bulsun” diyen Kılıç, “Bu acılar artık ağır geliyor. Mücadelemiz barış için, yaşatmak için olmalı. Gözyaşları artık son bulmalı. Bu duygularla, aynı acıların bir daha yaşanmaması temennisi ile yaşamını yitiren şehitlerimizi saygıyla anıyorum” ifadesini kullandı. Yaz döneminde yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Ali Kılıç, “Eleştiri ve önerileriyle önümüzü açan, belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza, vatandaşlarımıza ulaşmamızı sağlayan yerel basın çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X