MasterChef Uğur diskalifiye olmuştu! Skandal paylaşımları ortaya çıktı

Acun Ilıcalı’nın TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında Uğur Yılmaz’ın diskalifiye edildiğini açıklamasının ardından skandal sosyal medya mesajları ortaya çıktı.

MasterChef Uğur diskalifiye olmuştu! Skandal paylaşımları ortaya çıktı

Türkiye’nin en fazla izlenen yarışma programlarından MasterChef Türkiye’de yaşanan diskalifiye skandalının ardındaki gerçek ortaya çıktı.

MasterChef’in başarılı yarışmacılarından olan Uğur Yılmaz’ın ırkçı paylaşımları şoke etti. Acun Ilıcalı, MasterChef Uğur’un paylaşımları nedeniyle programla ilişiğinin kesildiğini açıklamıştı.

3-kjG1

Uğur Yılmaz’ın ırkçı söylemlerden ve baş örtülü kadınlara kadar, pek çok kesime haraket ettiği paylaşımlar ortaya çıktı.

65456
Diskalifiye kararı ise Acun Ilıcalı’nın mesajları gördüğü anda kararını verdiği ifade edildi.

1-HwIk

SON BÖLÜM TANITIMINDA YOK

MasterChef Türkiye’nin dün yayınlanan kaptanlık bölümünün tanıtım videolarında kendisine hiç yer verilmeyen Uğur, bölüm önceden çekildiği için yayına dahil edilmek zorunda kalındı ancak detay görüntülerinin tamamı makaslandı.

Programda yarışmacıların yemek yaptıkları sırada anlatımda bulundukları dakikalara yer verilirken, Uğur’un sözleri hiç yayına verilmedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X