MasterChef’te Acun Ilıcalı sürprizi! Aniden stüdyoya girdi

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması ‘MasterChef Türkiye’ yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. ‘MasterChef’in 19 Temmuz Pazar akşamı yayınlanan son bölümünde Acun Ilıcalı sürprizi yaşandı. Yarışmacı Deniz Aktuğ’un yaptığı yemekleri ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun denediği sırada, stüdyoya aniden giren Ilıcalı herkesi şaşırttı. Deniz’in yemeğini tadan Acun Ilıcalı, İrem Kanan ile ilgili sözleriyle herkesi güldürdü.

MasterChef’te Acun Ilıcalı sürprizi! Aniden stüdyoya girdi

Acun Ilıcalı’nın stüdyoya girmesiyle hem şefler hem de yarışmacı Deniz büyük şaşkınlık yaşadı.

Ilıcalı, “Kanalda toplantıydım. ‘Miami’den yarışmacı var’ dediler apar topar buraya geldim” dedi.

Ilıcalı’nın şeflerle el sıkışmaması ve dirsek vurarak selamlaşması da dikkat çekti.

‘YEMEĞİN TADINA BAKTI’

Acun Ilıcalı, daha sonra ise yarışmacının yaptığı yemeklerin tadına baktı. Miami’de yaşayan ve restoran işleten Deniz Aktuğ’un midyeli yemeğini çok beğenen Ilıcalı, “Bunu yapanın güzel şeyler yapabileceğini düşünüyorum. Risk almış ve riski alanları severim. Ekmek muhteşem olmuş” dedi.

Ancak şeflerden Mehmet Yalçınkaya, “Senden daha iyileri var. Seni düellolarda görmek istemiyorum” sözleriyle olumsuz oy kullandı.

Danilo Zanna ile Somer Sivrioğlu’nun ‘evet’ demesiyle yarışmacı bir üst tura çıktı.

Deniz Aktuğ’un üst tura kalmasına ise en çok Acun Ilıcalı sevindi. Ilıcalı, “Elenseydin ‘Acun geldi yarışmacının başını yaktı’ derlerdi. Ayağımın da uğurlu olduğunu söylerler. Deniz en az senin kadar sevindim. Belki aylar sonra finalde seni burada görürüz” dedi.

‘AZ KALSIN İREM KANAN JÜRİ OLACAKTI’

Öte yandan Ilıcalı, Avustralya’da yaşayan Somer Sivrioğlu’nun Türkiye’ye dönmekte yaşadığı zorluğa da dikkat çekerek, “Senin yerine de İrem Kanan’ı koyacaktık. Jokerlikte son boyut olacaktı” diye espri yaptı.

Survivor 2020’ye Acun Ilıcalı’nın takım arkadaşı olarak damga vuran İrem Kanan, tüm branşlarda hünerlerini sergilemesiyle sosyal medyada günlerce konuşulmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X