MasterChef’te büyük kriz! Diskalifiye mi oldu?

TV8’in sevilen yarışması MasterChef’te Cemre ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

MasterChef’te büyük kriz! Diskalifiye mi oldu?

MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle ekranlara geldi. Eleme potasına giren dört isimden Eda yarışmaya veda eden isim oldu. Ekranlara gelen son bölümün bitimiyle MasterChef’in favori yarışmacılarından olan Cemre Uyanık, sosyal medya hesabından yarışmayla ilgili tüm paylaşımlarını silip Amerika’dan video paylaştı. Cemre, MasterChef’in Instagram hesabını da takipten çıkardı.

YARIŞMADAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Cemre’nin bu hamlesinin ardında MasterChef Türkiye Instagram hesabından Cemre’yi takibi bıraktı. Tüm bu gelişmelerden sonra Cemre’nin yarışmadan diskalifiye olduğu konuşulmaya başladı.

masterchef-te-buyuk-kriz-cemre-diskalifiye-mi-12597823_775_m.jpg

MERAK KONUSU OLDU

Çekimlerinin iki hafta önceden yapıldığı programda, Cemre’nin önümüzdeki bölümlerde olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

masterchef-te-buyuk-kriz-cemre-diskalifiye-mi-12597823_4830_m.jpg

TAKIMIN KAPTANI OLMUŞTU

Kaptanlık oyunu mücadelesinde yarışmacılardan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin sevilen lezzeti çiğköfte yapmaları istendi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada en iyi çiğ köfteyi yaparak mavi takımın kaptanı Cemre olmuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X