MasterChef’te korku dolu anlar! Kanlar içinde kaldı…

MasterChef Türkiye’nin son bölümünde, bireysel dokunulmazlık oyunu sırasında herkesi korkutan bir kaza yaşandı. MasterChef yarışmacısı Sefa, yemek yaptığı sırada kullandığı blender ile elini kesti. Kanlar içinde kalan Sefa’yı gören arkadaşları büyük korku yaşadı. Stüdyoya giren sağlık ekibi Sefa’ya müdahale etti. Peki MasterChef Sefa’nın sağlık durumu nasıl?

MasterChef’te korku dolu anlar! Kanlar içinde kaldı…

MasterChef Türkiye’de 8. haftanın 2. bireysel dokunulmazlık oyunu oynanırken korku dolu anlar yaşandı. Robotu temizlemek isteyen Sefa, aletin birden çalışması sonucu büyük bir talihsizlik yaşadı.

sefa1

Çalışan blender’ı tutmak isteyen Sefa’nın eli kesildi. Acı içinde kalan Sefa’nın elinin kanadığı gören arkadaşları ve şefler korku dolu anlar yaşadı.

sefa2

Sefa’nın yanına koşan Danilo Zanna sağlık görevlilerini çağırdı.

sefa3

Elinden yaralanan Sefa’ya sağlık ekibi hemen müdahale etti. Kanaması durdurulan Sefa’nın eli sarıldı. Müdahaleden sonra Sefa’nın ciddi bir sorununun olmadığı öğrenildi.

sefa4

Ardından Sefa yeniden yemeğini yapmak için çaba gösterdi. Ancak yaralanmadan dolayı zaman kaybı yaşayan Sefa, yemeğini tam pişiremedi.

sefa5

Şeflerin karşısına eksik tabakla çıkan Sefa gözyaşlarını tutamadı. Şeflerin kendisine olan babacan yaklaşımları için de teşekkür etti. Şefler de yine de mücadeleden vazgeçmediği için Sefa’yı motive etti.

MasterChef’te bireysel dokunulmazlık oyunu kazanan ise Eray oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X