MasterChef’ten çekilen Duygu: Çok nedenim var

TV8’de ekrana gelen MasterChef Türkiye’nin iddialı yarışmacılarından Duygu Acarsoy, yemeğe fazla tuz koydu ve kendi isteğiyle elendi. Duygu Acarsoy, yarışmadan ayrılık nedenlerini anlattı.

MasterChef’ten çekilen Duygu: Çok nedenim var

TV8’de ekrana gelen MasterChef Türkiye‘nin iddialı yarışmacılarından Duygu Acarsoy, yemeğe fazla tuz koyarak yarışmada eleme potasına girdi ve elendi. Duygu Acarsoy, yarışmadan kendi isteğiyle elenmesinin ardından bir paylaşım yaptı ve ayrılık sebeplerini sıraladı.

Duygu Acarsoy, şu açıklamayı yaptı:

“Bu yazıyı yazmanın bu derece zor olabileceğini hiç düşünmemiştim. Kaç kere yazdım sildim bilemiyorum ama yine de kendimi en iyi ifade edebildiğim yol, yazmak sanırım. Öncelikle bu 3 aylık süreçte üzerimde emeği olan değerli şeflerim ve yapım ekibine sonsuz teşekkür ederim. Biraz önce hepinizin de izlediği gibi bile isteye MasterChef 2020’den çekildim.

Kendimce büyük ve çok fazla nedenim var; öğretmenliğin verdiği sorumluluk hissi var, beni her zaman destekleyen kıymetli öğrencilerim var, mecbur mücbir sebebim, yarışma süresince okuldaki programı uzaktan götürme şansım varken son dakika senatonun canlı ders istemesiyle yarışmadan ayrılma kararı aldım. Yürüdüğüm yolda çok şey öğrendim çok ağladım, ağladıkça çok daha güçlendim. Bu asla bir son değil, yeni projelerle tekrar tekrar karşılaşacağız. Benimle gülüp benimle ağlayan her zaman mesajlarıyla destek olan destekçilerim hakkınızı helal edin. Yeniden güzel günlerde görüşmek dileğiyle.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X