Masumlar Apartmanı yorumuyla tartışmanın fitilini ateşledi!

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, evlilik hazırlığı yaptığı yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile önceki akşam Etiler’deki bir mekanda görüntülendi. Yeşilçay, yeni projesi hakkında konuşurken TRT’nin yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nda Safiye karakterini daha önce kendisinin oynadığını söyleyerek tartışmanın fitilini ateşledi.

Masumlar Apartmanı yorumuyla tartışmanın fitilini ateşledi!

Mekan çıkışında keyifli olduğu görülen çiften Nurgül Yeşilçay, Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu Exxen’de yayınlanacak bir dizi çektiklerini söyledi. Oyuncu, “Pandemi döneminde çektik hazırladık. Acun Ilıcalı’nın Exxen adlı platformuna sattık” dedi.

“BİZ ONLARDAN ÖNCE ÇEKTİK”

TRT ekranlarında yayınlanan ‘Masumlar Apartmanı’nda Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye karakterine benzer bir rolü üstlendiğini söyleyen Nurgül Yeşilçay, “Temizlik hastası bir kadını canlandıracağım. Ezgi Mola da oynuyor ama biz onlardan daha önce yaptık. Haziran’da çektik” diyerek yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

Nurgül Yeşilçay'dan bomba Masumlar Apartmanı yorumu: Safiye'yi onlardan önce yaptık

Snob Magazin

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X