Masumlar Apartmanı’nı alıyor

Satışa çıkan Masumlar Apartmanı’na Diva Bülent Ersoy talip oldu. Satın almak istediği ücret dudak uçuklattı.

Masumlar Apartmanı’nı alıyor

Ekranların sevilen dizisi ‘Masumlar Apartmanı’nın çekildiği Beyoğlu’ndaki ‘Temel Apartmanı’ satılıyor.7 milyon dolara (108 milyon TL) satışa çıktı.

Dizinin büyük hayranı olan Bülent Ersoy bu haberi duyar duymaz apartmana talip oldu. Hemen devreye girdi ve görüşmeler başladı.

1 ASIRLIK BİNA

Bina yaklaşık 100 yıl önce Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit tarafından İstanbul’a getirtilen İtalyan müzisyenlerin konaklaması amacıyla, İtalyan mimar ve mühendislere yaptırılmış. Bina için İtalya’dan getirtilen inşaat malzemeleri kullanılmış. 7 katlı Temel malzemeleri kullanılmış.

7 katlı Temel Apartmanı’nın 190’ar metrekarelik 12 dairesi bulunuyor. Burası, İstanbul’un tarihte ilk kez asansör ve kalorifer kullanılan apartmanı. Ünlü İtalyan müzisyen Giuseppe Donizetti’nin 1800’lü yıllarda bu binada oturduğu söyleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X