Mehmet Ali Erbil ekrana dönüyor! Partneri Yasmin Erbil olacak

Yıllar sonra yeniden ‘Çarkıfelek’ programıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Mehmet Ali Erbil’e, programda sürpriz bir partner eşlik edecek. İki yıl önce ölümden dönen ünlü şovmenin, yeni yarışma programındaki partneri ise kızı Yasmin Erbil olacak.

Mehmet Ali Erbil ekrana dönüyor! Partneri Yasmin Erbil olacak

Evinin banyosunda düşerek yaralandıktan sonra eski hastalığı kaçış sendromu nüksettiği için 235 gün yoğun bakımda kalarak ölümden dönen Mehmet Ali Erbil’den müjdeli haber geldi. İki yıldır tedavisine devam edilen şovmen, yeni yarışma programıyla izleyici karşısına çıkacak.

BABA-KIZ PROGRAM SUNACAKLAR

Yıllarca başta ‘Çarkıfelek’ olmak üzere onlarca fenomen projeye imza atan Erbil’e bu defa kızı Yasmin Erbil de eşlik edecek. Daha önce magazin programı sunan Yasmin Erbil, babasıyla ilk kez bir programda yer alacak. Polat Yağcı’nın şirketi Poll Production’un üstleneceği yarışma programı yakın zamanda ekrana gelecek. Erbil, Yağcı ve kızı Yasmin’in olduğu karede sözleşmeyi imzaladığı anı Instagram’dan paylaşarak, “Allah utandırmasın çok yakında kavuşuyoruz” diye yazdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X