Mehmet Ali Erbil’den aşk cevabı: Instagram’da yürümeye başladım

Şovmen Mehmet Ali Erbil, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Magazin D’ programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Aylar sonra röportaj veren Erbil, “Tam yürüyemiyorum, ben de Instagram’dan yürümeye başladım” sözleriyle esprili kişiliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Mehmet Ali Erbil’den aşk cevabı: Instagram’da yürümeye başladım

Kaçış sendromu ile mücadele eden Mehmet Ali Erbil, ‘Magazin D’ canlı yayınında Asiye Acar’ın sorularını yanıtladı. 64 yaşındaki sanatçının röportajından satır başları şöyle:

“ALLAH BENİ ÇOCUKLARA BAĞIŞLADI”

“Dokuz ay hastanede yatmak, hem de hareket etmeden çok zordu. Kolumu kaldırabilmek için günlerce dua ediyordum Allah’a. Bugünlere geldim çok şükür. Allah beni çocuklarımı bağışladı.”

“Şimdi kalktık yataktan, bu hallere geldik. Tam anlamıyla iyileşmedim, fizik tedavim devam ediyor. Tam anlamıyla yürüyemiyorum. Uzun süredir yatmaktan kaynaklanan bir rahatsızlık.”

Erbil, “Siz aşkı seversiniz. Nedir durumlar şu an?” sorusuna, esprili şekilde “Fena gitmiyor. Instagram’dan yürüdüğüme göre kendime gelmeye başladım. Burada yürüyemiyorum bari Instagram’da yürüyeyim” yanıtını verdi.

“Sosyal medyada yazışıyorum. Motive ediyor beni, çok güzel bir şey. Görüntülü olarak konuşuyoruz, hep iyi niyetli olarak. Sağ olsunlar benim için dua ediyorlar.”

“HEMEN UZAKLAŞTIM”

“Bir kaç yıl önce Instagram’da tanıştım bir kadınla. Buluşmak için anlaştık. Ama oradaki gibi değildi. Çok zor bir durum. Görünce ‘Pardon arabayı yanlış park ettim, bakıp geliyorum’ dedim. Gidiş o gidiş, hemen uzaklaştım.”

“Torunuma 1,5 senedir sarılamadım, hastalık yüzünden sadece görüntülü konuşabiliyoruz. Onlar korkuyor, ben de korkuyorum. Beni TV’de görmüş, ‘dede’ demiş. Hep derlerdi inanmazdım ‘torun evlattan çok sevilir’ diye. Gerçekten öyleymiş.”

Hastane odasında hiç vasiyet yazdınız mı?

“Çok karamsar bir döneminde bir psikolog geldi, ‘Sakın bu havalara girmeyin, size bir şey olmayacak, kafandan çıkar böyle şeyleri’ dedi. Tam da o olay üzerindeydim, odaklanıyordum. Bıraktım ben de. Dediği çıktı, bir sene geçti aradan. Ben de vazgeçtim ve bugünlere geldik çok şükür.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X