Merve Terim’den babası Fatih Terim’e: ‘Gözümü kapatmaya korkuyorum…’

Dün akşam koronavirüse yakalandığını açıklayan Fatih Terim’in kızı Merve Terim, sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj ile duygulandırdı.

Merve Terim’den babası Fatih Terim’e: ‘Gözümü kapatmaya korkuyorum…’

Fatih Terim, dün akşam Twitter’dan yaptığı paylaşımda koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. Galatasaray’ın teknik patronu Terim’in kızları Buse ve Merve açıklamanın ardından tüm uyarılara rağmen ligleri ve maçları ertelemeyenler için sert mesajlar yayımlarken, bugün babaları için duygusal sözler kullandı.

“GÖZÜMÜ KAPATMAYA KORKUYORUM…

” Sabah olmasına rağmen babasından haber alamadıklarını dile getiren Merve Terim, “Gecesi nasıl geçti, uyandı mı, yanında kimse olmadığı için haber alamamak berbat. Rabbime sığındım. Belki de 40 senedir durmadın adam senin duracağın yok, bugüne daha iyi uyan babam!” şeklinde konuştu. Bir diğer mesajında ise “Gözümü kapatmaya korkuyorum, sana gelen bana gelsin Baba, bunun bile bile senin başına gelmesini de kaldıramıyorum, öfkeme ve tepkimede engel olamıyorum, Rabbim korusun göz bebeğim” ifadelerini kullandı.

“ÇOK KÖTÜ…

” Dua ettiğini dile getiren Buse Terim ise, “Bu süreçten sağ salim ve hasarsız çıkacak, ama yanında olamamak nasıl bir his biliyor musunuz? Çok kötü… Yanına gidememek, görememek” şeklinde konuştu.

Magazin Burada

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X