Mesire alanında sona gelindi

Kestel Belediyesince Ak Güvercin Piknik ve Mesire Alanı’nda başlatılan çalışmalarda sona gelindi.

Mesire alanında sona gelindi

OSMAN GÜNEŞ

115 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projeyi yerinde inceleyen Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, ‘2004 yılından bugüne ilçemizde yaklaşık 79 adet park inşa ederek yeşil Kestelimizin daha yeşil bir konuma gelmesine katkıda bulunuyoruz. Ak Güvercin Piknik ve Mesire Alanımız da bunlardan biri. Modern dünyada yoğun bir çalışma temposu içinde yer alan insanımız günün getirisi olan yorgunluk ve iş stresini doğa ile kucaklaşarak atmayı tercih ediyor. Bunun için de çoğunlukla kendine en yakın alanları kullanmayı tercih etmekte. Şehre en yakın piknik ve mesire alanımız olan Ak Güvercin Piknik ve Mesire Alanı’nın yenilenerek daha geniş bir yelpazede misafirlerine hizmet sunabilmesi amacı ile 2017 yılı Haziran ayından başlatılan yenileme ve yeni düzenleme çalışmalarımızın sonuna geldik” dedi.

Belediye Başkanı Yener Acar, projenin bahar aylarıyla birlikte vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Bin adet ağacın da dikileceği proje içinde seyir terasları, içerisinde barbekülerin yer aldığı kamelyalar, sporseverler için yürüyüş ve koşu parkurları, spor aletleri, oto park, mescit, kafeterya ve tuvalet alacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X