‘Michael Jackson’a benziyor!’ diyen Akgül’e jet yanıt

Ünlü sunucu Seda Akgül konuk olduğu 2. Sayfa programında son dönemde eski eşi İbrahim Kutluay’la yaşadıkları sancılı boşanma süreci ve sonrası ile gündeme gelen eski manken Demet Şener’i eleştirmişti. Şener’den Seda Akgül’e yanıt geldi…

‘Michael Jackson’a benziyor!’ diyen Akgül’e jet yanıt

Seda Akgül dün konuk olduğu programda eski manken Demet Şener’i, “Demet Şener, İbrahim’in etinden ve sütünden yararlanabilmek için evli kaldı. Ben her zaman söylerim sevdiğin adam zenginse ne ala ama parası için bir adamla evlenilmez. 5 milyon TL ile 4 katlı havuzlu villada yaşıyorsun. 9 çocukla mağarada kalmadın. Adam 2-3 gün geciktirmiş. Ödemesi gelmez, gecikir. Demet’in bu yaptığı adamdan hınç almak, göbek bağını koparmamak, etini kıvırmaktır.

Demet’in sevgilisinin yerinde olsam 1000 kere terk etmiştim onu. Demet Şener’i kaç kere işiyle andık. 2,5 senedir yok aldatılması yok boşanması. Güzel de yaşlanmadı. Çok kötü yaşlandı. Bir estetik, bir zayıflık.

“DEMET ŞENER BANA GÖRE GÜZEL BİR KIZDI KÖTÜ YAŞLANDI”

Çağla Şıkel gibi değil. Demet Şener Michael Jackson’a benziyor. Estetik yaptırmadıysa, akrabalar herhalde. 40 yaşına kötü girdi Demet.” sözleriyle eleştirmişti. 

Şener bugün sevgilisi Cenk Küpeli ile beraber yer aldığı fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Demet Şener’in paylaşımı dün kendisini eleştiren Seda Akgül’e yanıt olarak yorumlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X