Mülteci çocuk evlat edinebilirim

Mülteci çocukların sorunlarının gündeme geldiği Türkiye Milli Pediatri Derneği kongresine katılan Hadise, evlat edinebileceğini açıkladı.

Mülteci çocuk evlat edinebilirim

ONLARA SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR

Hadise, mülteci çocukların sorunlarını akademisyenlerle masaya yatırdığı kongrede sahne aldı. Konser öncesi kongreye ev sahipliği yapan Türkiye Milli Pediatri Derneği Genel Koordinatörü Kerem Hasanoğlu ile gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hadise, mülteci çocuklar sorununa dikkat çekti ve ‘Bu kadar fazla insana kucak bir ülke olarak hepimizi bazı görevler bekliyor. Onlara sahip çıkmalıyız’ dedi.

AİLEM DE BANA DESTEK VERECEKTİR

Bu konuda herkese görev düştüğünü belirten Hadise, kendi üzerine düşen sorumluluğu mülteci çocuk evlat edinerek yerine getirebileceğini açık yüreklilikle belirtti. Hadise, ‘Mülteci bir çocuğu evlatlık edinme konusuna çok sıcak bakıyorum. Annem ve babam da bana bu konuda mutlaka destek verecektir. Hatta bir tane değil birkaç tane mülteci çocuk evlat edinebilirim. Bunu samimi bir şekilde ve kalpten söylüyorum’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X