Murat Başoğlu komşuları tarafından istenmedi!

2017 yılında öz yeğeniyle yaşadığı aşk nedeniyle magazin gündemini sarsan sunucu Murat Başoğlu’na tepkiler sürüyor. Yeni sevgilisiyle Gölköy’de ev kiralayan sunucu, komşuları tarafından istenmeyince evi boşalttı.

Murat Başoğlu komşuları tarafından istenmedi!

Bodrum’da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz bir şekilde görüntülenen Murat Başoğlu, patlak veren bu skandalın ardından hem 14 yıllık eşi Hande Bermek tarafından terk edilmişti hem de kamuoyunun tepkisini çekmişti.

Televizyon hayatı biten sunucu, uzun bir aradan sonra geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle alışveriş yaparken objektiflere yakalanmıştı. Bodrum tutkusuyla bilinen Başoğlu, Gölköy’de bir kiralık ev tutmuştu.

Takvim’in haberine göre; komşularının kendisinden aşırı derecede rahatsız olduğunu hisseden sunucu, apar topar evi boşalttı.

Çevreden gelen tepkiler üzerine Gölköy’den kaçan Başoğlu’nun, emlakçıların kapısını çalarak daha ıssız bir yerde ev arayışına girdiği öğrenildi.

MİLLİYET

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X