Murat Boz’dan tepki! ‘Hadise de Kaan da arkadaşlarım…’

Ünlü şarkıcı Murat Boz, son dönemde hakkında çıkan iddialardan sonra Hadise’nin kendisini evinde ziyaret ettiğine dair yapılan haberlere tepki gösterdi. Boz, “Hadise de, Kaan da arkadaşımdır” dedi.

Murat Boz’dan tepki! ‘Hadise de Kaan da arkadaşlarım…’

Hadise’nin, Kaan Yıldırım ile ilişkisini noktaladığı iddia edildi. Söylentilerin ardından Hadise, sosyal medyada hesabından sevgilisi Kaan Yıldırım’ı takip etmeye başlayarak iddiaları çürüttü. Ardından da ünlü şarkıcının, Murat Boz’un evine girerken görüldüğü ile ileri sürüldü.

Murat Boz çıkan haberlere tepki gösterdi ve şu açıklamayı yaptı:

Ekran Alıntısı

“Bir haberi yaparken o kişinin bir ailesi var, bir erkek arkadaşı var diye düşünmeden hareket etmek bana çok zalimce geliyor. Karşı blokların birinden benim oturduğum site sakinlerinden birine ait minibüsü çekip haber yapmışlar. Akıl alır gibi değil. Karşı blok sakinlerinin site içini fotoğraflamasına mı yanayım, buna inanıp sormadan, soruşturmadan haber yapanlara mı yanayım bilemedim. Hadise de Kaan da arkadaşlarım… #KadınaŞiddeteHayır”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X