Murat Övüç’ten tepki çeken açıklama

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün kadına şiddete yönelik yaptığı açıklamaları büyük tepkiye yol açtı. İşte, Murat Övüç’ün kadınlarla ilgili tepki çeken açıklamaları…

Murat Övüç’ten tepki çeken açıklama

Muğla’da vahşice katledilen Pınar Gültekin’in cinayetine sosyal medyada ünlü ünsüz milyonlarca vatandaş tarafından yorum yağdı. Tüm Türkiye’yi yasa boğan acı haberin ardından sosyal medyada fenomen Murat Övüç’ün kadınlarla ilgili yaptığı açıklama trend oldu. Binlerce Twitter kullanıcısı Murat Övüç’e tepki gösterdi. İşte detaylar…

MURAT ÖVÜÇ’ÜN TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMASI

Murat Övüç verdiği röportajda kadınlarla ilgili, “Ben biraz sivri dilliyimdir kusura bakmayın. Kadınlar da bazen freni bilmiyorlar. Abi bir dur artık adamı neden çıldırtıyorsun? Nolacak bu kadınlar, “Şiddete uğradık, tacize uğradık, bizi vurdular” tutun dilinizi! Kadın her zaman erkeğin bir adım arkasında olmak zorunda. Şimdiki kadınlar maalesef adama saydırıyorlar, küfrediyorlar, gaza getiriyorlar e erkekler de yani… Tabi ki şiddete karşıyım. Asla hiçbir kadın şiddete maruz kalmamalı.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

SOSYAL MEDYADA MURAT ÖVÜÇ’E TEPKİ!

Twitter’da konuyla ilgili çok sayıda hastag açılırken fenomen Murat Övüç’de kadınlarla ilgili sarf ettiği sözler nedeniyle Twitter’da ağır eleştiriler geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X