MÜSİAD eski başkanları Bursa’da buluştu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

MÜSİAD eski başkanları Bursa’da buluştu

MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Yarar ile Türkiye’nin dört bir yanındaki şubelerin geçmiş dönem başkanlarını Bursa’da ağırlayan MÜSİAD Bursa Şubesi, konuklarına şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıttı. MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, Dernek Merkezi’ndeki programda yaptığı konuşmada, “Uzun süredir gerçekleştirmeyi düşündüğümüz bu buluşmanın ilkine ev sahipliğini yapmak bizleri onurlandırdı.

29 yıl önce kurucu başkanımız Erol Yarar’ın iradesiyle kurulan MÜSİAD, artık Türkiye’nin, hatta dünyanın birçok yerinde şubeleşmiş, önemli bir sivil toplum kuruluşu olmuştur. MÜSİAD Bursa Şubesi olarak bizler de şehrimize ve ülkemize hizmet amacıyla, çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

GELENEKSELLEŞMESİNİ İSTİYORUZ

Bu tarz buluşmaların gelenekselleşmesini dilediğini ifade eden MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Yarar da, “MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetimine ve üyelerine ev sahiplikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. MÜSİAD ailesinin geçmiş başkanları ve üyeleriyle bir araya gelmek bizler için mutluluk verici.

Bu programlar sadece buluşmak için bir vesile değil, sinerji yaratmak, faydalı fikirler geliştirmek için de oldukça önemli. Umarız ki en kısa zamanda yine bir araya geliriz” diye konuştu. Ulu Cami ve Panorama 1326 Fetih Müzesi gibi Bursa’nın önemli simgelerini ziyaret eden heyetin temasları gün boyunca sürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X