Mustafa Sandal geri adım attı! O bölüm gidiyor

Geçtiğimiz günlerde ‘Beni Ağlatma’ adlı kitabı raflardaki yerini alan Mustafa Sandal, Defne Samyeli ile ilgili bölümler konusunda çıkan gerginlikten sonra şaşırtıcı bir karar aldı. Sandal’ın isteği üzerine ikinci baskıda Defne Samyeli ile ilgili bölümler yer almayacak.

Mustafa Sandal geri adım attı! O bölüm gidiyor

Mustafa Sandal hayatını anlattığı “Beni Ağlatma” kitabında Defne Samyeli’yle gözlerden uzak yaşadığı ilişkiyi anlatmış ve daha önce gündeme gelmeyen bu ilişki magazin gündeminde çok konuşulmuştu.

Tüm bu yaşananların ardından Defne Samyeli, “Mustafa Sandal’ın kitabında 25 yıl önce ilişki yaşadığımıza dair tamamen gerçek dışı bir iddiaya uyandım bu sabah. Sandal’ın hayatının dikkat çekmesi için adıma gerek var mıydı, bilemedim” demişti.

Defne Samyeli’nin dava açacağını söylediği Mustafa Sandal, yayıneviyle görüşerek kitabın yeni baskılarında o bölümleri çıkarma kararı aldı. Sandal’ın yakın çevresine “238 sayfalık kitaptaki 3 satırlık bir öz eleştiri yazısının konuşulması bunca emeğe haksızlık ve çok rahatsızım. Yeni baskılarda o paragraf olmayacak” dediği öğrenildi.

Hürriyet

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X