Mustafa Üstündağ adliyeye sevk edildi!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupası töreninde çıkan kavgada gözaltına alınan, aralarında oyuncu Mustafa Üstündağ’ın da bulunduğu altı kişi, polisteki sorgularının ardından adliyeye götürüldü.

Mustafa Üstündağ adliyeye sevk edildi!

Olay, dün saat 19.30 sularında, Yakaköy Mahallesi’nde bulunan özel bir kolejin bahçesinde meydana geldi. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupası’nın 1’inci Ayak Bodrum Rallisi’nin kupa töreninin ardından oyuncu Mustafa Üstündağ (44) ve beraberindeki beş kişinin, ralli sırasında yaşanan kazayla ilgili komite üyelerine ihmal eleştirisinde bulunduğu iddia edildi.

Kupa töreninin yapıldığı alanda Üstündağ ve yanındaki beş kişi ile komite üyeleri ve federasyon yetkilileri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine federasyon yetkililerinden üç kişi darp edildi.

İddiaya göre; oyuncu Mustafa Üstündağ’ın yanındaki H.K., arbede sırasında tabancayla H.G.’yi sağ dizinden yaraladı.

Kavga ihbarı üzerine törenin yapıldığı alana çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar özel bir hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından çevrede inceleme yapan polis ekipleri aralarında Mustafa Üstündağ’ın da bulunduğu kavgaya karışan altı kişiyi gözaltına aldı. Ayrıca, olayda kullanılan 7.65 mm çapında bir tabanca da ele geçirildi.

ÜSTÜNDAĞ İFADE VERMEDİ

Gözaltına alınan altı şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Mustafa Üstündağ’ın poliste ifade vermediği, ifadesini savcılıkta vereceğini söylediği öğrenildi.

“OLAYLA BİR ALAKAM YOK”

Üstündağ’ın avukatına, “Yarışa katılan bir arkadaşımı bekliyordum. Yarış sonunda kendisine ulaşamadım. Yaşanan bu aksilik nedeniyle organizasyon yetkilileriyle tartışma yaşadık. O sırada tanımadığım kişiler otomobille gelerek bizlere hakarette bulundu. Arkadaşlarım müdahale etmek isteyince de hakaret ve küfürler devam edince kavga çıktı. Olayla bir alakam yok. Bir anlık öfke ile yaşanan bir şey” dediği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X