Neslihan Atagül’ü Çıldırtan ‘Burak Özçivit’ Sorusu!

Bir erkek giyim markası olan Hatemoğlu’nun lansmanı geçtiğimiz akşam Karaköy’de bir mekanda gerçekleştirildi. Markanın reklam yüzü olan Kadir Doğulu lansmana eşi Neslihan Atagül ile birlikte katıldı. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili, kendilerine yöneltilen Burak Özçivit sorusuna adeta ateş püskürdü. İşte detaylar…

Neslihan Atagül’ü Çıldırtan ‘Burak Özçivit’ Sorusu!

Bir erkek giyim markası olan Hatemoğlu’nun lansmanı geçtiğimiz akşam Karaköy’de bir mekanda gerçekleştirildi. Markanın reklam yüzü olan Kadir Doğulu lansmana eşi Neslihan Atagül ile birlikte katıldı. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili,  kendilerine yöneltilen Burak Özçivit sorusuna adeta ateş püskürdü. İşte detaylar…

“ÇOK MEMNUN EDİCİ”

“ÇOK MEMNUN EDİCİ”

Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül’ün kendisine sürpriz yaptığını söyledi ve “Haberim yoktu burada olduğundan” dedi. Lansmanın detaylarından bahseden Doğulu, “Hedefi olan bir lansmandı, çok memnun edici. Sürdürülebilirlik üzerine kurulmuş bir kreasyon yarattı Hatemoğlu markası. Geri dönüşümden elde edilmiş kumaşlar ve üretim bandında çok az seviyede su kullanarak kreasyon yarattı, o yüzden çok memnunum. Bizim çift olarak doğaya ve onun yarattığına saygı duyan bir tarafımız var. O yüzden bir markayla bu anlamda bir araya gelip bunları ortaya çıkartabildiğimiz için çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

“GARİP BİR ALGI YARATILMAYA ÇALIŞILDI”

Kanser hastalığı sebebiyle yaşama veda eden Neslican Tay’ın hayatının film olacağı konuşuluyor. Bu projede ‘Neslican’ karakterine Neslihan Atagül’ün hayat vereceği söylenmiş ve çift bunun doğru olmadığını açıklamıştı. Konuyla ilgili konuşan Neslihan Atagül, “Yalanlamadık, öyle bir şey gerçek değil. Teklif geldi, içime sinmeyen şeyler vardı, onları da belirttim ve gayet profesyonel bir şekilde bu işte kendimi hissetmeyeceğimi, çok da verimli olmayacağımı söylemiştim. Buna rağmen haberler çıkınca tabii garip bir algı yaratılmaya çalışıldı gibi hissettim”  dedi.

YENİ PROJE MÜJDESİ VERDİ

‘Yeni dizi çalışmalarınız var mı?’ diye sorulunca Kadir Doğulu “Var, ocak ayında. Pastel filmle el sıkıştık. Çok memnunum, harika bir ekiple tanıştım ve çok güzel bir proje ortaya çıkarttılar. İsmini ve kanalı söylememek, senaryodan tüyo vermemek için zor tutuyorum kendimi” diyerek güzel haberi gazetecilerle paylaştı.

ADINI DUYMAYA DAYANAMADILAR

Basın mensuplarının Kadir Doğulu’ya ‘Yeni bir film projesinde Burak Özçivit’le oynar mıydınız?’ diye sorması üzerine Neslihan Atagül sert bir çıkış yaptı ve “Ne alakası var arkadaşlar? Soru sormak için soru soruyorsunuz. O kadar kısa zamanda bir araya geliyoruz ve sorduğunuz sorular bunlar, hiç memnun değilim gerçekten. Üzgünüm ama gerçekten hiç alakası yokken garip sorular soruyorsunuz” dedi.

ADINI DUYMAYA DAYANAMADILAR

Kadir Doğulu ise bu soruya gülerek karşılık verdi ve “Ne alakası var herkesin yolu açık olsun” şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Kadir Doğulu ve Burak Özçivit 2010 yılında yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde başrolü paylaşmıştı. Birçok ünlü ismin yer aldığı dizi büyük ilgi görmüştü. Ardından Burak Özçivit ve Neslihan Atagül bir televizyon dizisinde başrolü paylaşmıştı.

NE OLMUŞTU?

Doğulu, Burak Özçivit’le arasının neden açıldığını geçtiğimiz dönemlerde şu sözlerle anlatmıştı: “Sanıyorlar ki yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Halbuki o başka meşrepte adam! Burak’la çalıştım, çok sevdim, mert bir adam. Belki de Türkiye’nin en güzel adamlarından bir tanesi… Şahane vasıfları da var; ama meşrepimiz birbirimize uygun değil! Biz dost, arkadaş olamayız. Bir araya geldiğimizde azami saygı gösteriyoruz. Kırgınlık yaratacak hiçbir kelamımız olmadı, çok kibar bir çocuktur Burak. Ama biz dost olmadık, olamadık. Çünkü biz başka meşreplerdeyiz. O futboldan hoşlanıyor ben hoşlanmıyorum, bu da bir araya geldiğinde konuşulacak şeylerin azlığını gösteriyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X