Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan’dan flaş evlilik açıklaması!

Oyuncu Nesrin Cavadzade ile sevgilisi Gökhan Alkan, önceki gün Yeniköy’de yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Evlilik yolunda ilerledikleri konuşulan ikili, muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan’dan flaş evlilik açıklaması!

Nesrin Cavadzade “Yasak Elma” dizisinin setinde yakınlaşıp aşk yaşamaya başladığı Gökhan Alkan’la Bebek’te görüntülendi.

Geçtiğimiz aylarda diziden ayrılması gündeme gelen Nesrin Cavadzade, projeye devam ettiğini söylerken “Yasak Elma”Ya 85. bölümde veda eden Gökhan Alkan Da “Nesrin’i gururla izliyorum” dedi.

Yakışıklı oyuncu ailesiyle de tanıştığı Nesrin Cavadzade’yle evlilik sinyali verdi. Alkan, “Evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Her şeyin en güzelini Allah bize nasip etsin” yanıtını verdi.

Gökhan Alkan, pandemi koşullarında sporununu aksatmamaya özen gösterdiğini sözlerine ekledi.

‘EVLİLİK’ MESAJI

Aynı dizide rol aldıktan sonra birliktelik yaşamaya başlayan oyuncu Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan, aşklarını geçtiğimiz yıl kasım ayında ilan etmişti.

Sevgilisinin ailesiyle tanışarak, ilişkisinin evlilik yolunda gittiğinin mesajını veren Alkan, samimi açıklamalarda bulunmuştu.

‘ROMANTİĞİM’

Ünlü oyuncu, “Romantik biri misiniz?” sorusuna şu yanıtı vermişti:

Romantiğim. Bunda aileden getirdiğim genlerimin kabahati büyük. Babam, amcam, dayım ve büyük dedem de… Hepsi romantik ve güzel seven adamlar. Onları görerek büyüdüm.

‘SİZ GÖREMEMİŞSİNİZDİR’ DEMİŞTİ

33 yaşındaki Alkan, geçtiğimiz aylarda, “Taşın kalbi yok ama onu da yosun sarıyor. Bende de var bir şeyler ama siz görememişsinizdir” demişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X