Nihat Altınkaya: ‘Bergen’in eşini oynamam İçin…’

Nihat Altınkaya geçtiğimiz akşam Bebek’te görüntülendi. Muhabirlerle kısa bir sohbet gerçekleştiren oyuncu, birkaç yıl önce kendisine Bergen’in hayatını anlatan filmde oynaması için teklif geldiğini açıkladı. İşte Detaylar…

Nihat Altınkaya: ‘Bergen’in eşini oynamam İçin…’

Nihat Altınkaya geçtiğimiz akşam Bebek’te görüntülendi. Muhabirlerle kısa bir sohbet gerçekleştiren oyuncu, birkaç yıl önce kendisine Bergen’in hayatını anlatan filmde oynaması için teklif geldiğini açıkladı. İşte Detaylar…

BERGEN’İN EŞİNİ OYNAYACAKTI

Rahmetli sanatçı Bergen’in hayatı film haline getiriliyor. Tuğba Özay geçtiğimiz günlerde, Serenay Sarıkaya’nın Bergen karakterine hayat vereceği filmle ilgili, “Bergen rolü ilk bana geldi” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Aynı dönemlerde filmde rol alması için Nihat Altınkaya’ya da teklif götürüldüğü öğrenildi. Karizmatik oyuncu bu haberi doğrulayarak “Birkaç sene önce gelmişti” dedi.

BERGEN’İN EŞİNİ OYNAYACAKTI

Geçtiğimiz yıllarda Bergen’in eşini canlandırması istenen Nihat Altınkaya,‘Şimdi yine teklif gelse değerlendirir misiniz?’ sorusuna ise “Olabilir tabi.” cevabını verdi.

HABER DEĞERİ OLAN BİR İNSAN DEĞİLİM

Gazetecileri karşısında görünce çok şaşırdığını dile getiren Nihat Altınkaya “Şaşırdım yani, kameralar falan…Çok haber değeri olan bir insan olmadığım için…” dedi ve yeni proje müjdesi verdi. Ocak ayında güzel bir şeyler olacağını söyleyen oyuncu, “Şu anda korkuyoruz. Pandemi ne olacak? Setler duracak mı? Hepimizin kafasında soru işaretleri var.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X