ODTÜ’deki pankart soruşturmasında 4 kişi tutuklandı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin (ODTÜ) mezuniyet töreninde taşınan pankarta ilişkin “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

ODTÜ’deki pankart soruşturmasında 4 kişi tutuklandı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin (ODTÜ) mezuniyet  töreninde taşınan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret içeren  pankarta ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü  tutuklandı. 

Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye getirilen  şüpheliler, soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdikten sonra mahkemeye sevk  edildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince sorgulanan şüphelilerden pankartı  taşıyan D.C.Y, B.A. ve F.E.D. ile pankartı hazırladığı tespit edilen Ö.K,  tutuklandı. Pankartı bastığı belirlenen Ş.D. ise serbest bırakıldı.

ODTÜ’de 6 Temmuz günü yapılan diploma töreni sırasında Cumhurbaşkanı  Erdoğan’a hakaret içeren pankart taşınmasıyla ilgili 5 şüpheli gözaltına  alınmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X